Skip to content

Banqueting & Event Manager

Venlo, Limburg, NederlandFood & Beverage

Banqueting Manager

Wij zijn op zoek naar een ervaren Banqueting Manager voor ons nieuwe hotel. De focus ligt op het begeleiden van je team, verhogen van de vakkennis en het optimaliseren van de werkprocessen. We streven naar een gedreven en vakkundig team van horecaprofessionals.


Samen met je team zorg je ervoor dat de gasten en opdrachtgevers als echte ambassadeur het hotel verlaten. Gasten en opdrachtgevers beoordelen ons vergader product en service op meetingreview.com met een 9.2 en wij zijn uitgeroepen tot beste XL locatie van Limburg in 2024.


Je komt te werken op onze banqueting afdeling met in totaal 12 vergaderzalen. De zalen zijn voorzien van de allernieuwste techniek, hoge plafonds, veel daglicht en een luxe interieur. Er zijn vier flexibele zalen tot 400 personen, zes boardrooms, een auditorium voor 140 personen en een topfloor op 65 meter hoogte. De topfloor heeft een capaciteit tot 250 personen. Wij hebben als bedrijf een duurzame missie en denken continu hoe we duurzamer en meer lokaal kunnen werken en wij zijn daarmee een voorbeeld voor anderen.


Als banqueting manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele voorbereiding, de werkroosters, de uitvoering en de evaluatie van vergaderingen, evenementen en meerdaagse congressen. Je hebt intensief overleg met de medewerkers van de afdeling sales, de restaurantmanagers en de F&B Manager. Je werkt dagelijks met een assistent en of wordt ondersteund door collega’s uit het restaurantteam. Op drukke dagen wordt je team aangevuld met uitzendkrachten. Je werkt voornamelijk op doordeweekse dagen, maar ook in het weekend. 


Als persoon ben je oprecht geïnteresseerd in een ander en heb je een proactieve werkhouding met oog voor detail. Je rapporteert aan de F&B Manager.


Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren, is het fijn als je beschikt over de nodige werkervaring en of minimaal 1 jaar werkzaam bent geweest in een soortgelijke functie of afdeling. Beschik je niet over alle ervaring? Geen probleem. Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren en je doorloopt een inwerkprogramma onder leiding van de F&B Manager.

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische, moderne en duurzame werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een goed salaris, een reiskostenvergoedingsregeling en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.


Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie en we nemen contact met je op. Tot ziens in ons hotel. Team Venlo.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar