Skip to content

Bar medewerker

Venlo, Limburg, NederlandFood & Beverage

Bar medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en vrolijke nieuwe collega’s die onze gasten in de hotelbar de lekkerste drankjes kunnen serveren. Je komt te werken in onze superfraaie en cozy hotelbar, Bar Ello. De bar is dagelijks geopend van 17:00 tot 01:00 uur. Je werktijden gaan in overleg. Je kunt bij ons fulltime, parttime of als bijbaan en vakantiewerk aan de slag.


In de bar werk je samen met de barmanager en een aantal andere collega’s. Het is een gezellig team en je ontmoet vele soorten van gasten uit binnen- en buitenland. Het is dus handig als je ook Engels spreekt.


Wij hebben als bedrijf een duurzame missie en denken continu hoe we duurzamer en meer lokaal kunnen werken en wij zijn daarmee een voorbeeld voor anderen. Je bent iemand die oprecht geïnteresseerd in een ander en je hebt een proactieve werkhouding met oog voor detail.


Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren, is het fijn als je beschikt over wat werkervaring. Beschik je niet over alle ervaring? Geen probleem. Je kunt jezelf bij ons ontwikkelen onder begeleiding van ervaren collega’s en leermeesters.

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische, moderne en duurzame werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een goed salaris, een reiskostenvergoedingsregeling en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.


Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie en we nemen contact met je op. Tot ziens in ons hotel. Team Venlo.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar