Skip to content

Wie zijn wij?

Wij zijn Van der Valk Hotel Venlo – de grootste horecafamilie van Nederland. Gedreven door passie voor het vak geven we onze gasten een onvergetelijk verblijf. Van der Valk heeft ruim 100 hotels in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en het Caribisch gebied.

Wil jij ook werken bij de grootste horecafamilie? Hier voelt werken als iedere dag thuis komen.

Welkom

Op deze pagina vind je alle beschikbare vacatures. Staat jouw droombaan ertussen? Aarzel niet en solliciteer direct bij het gezelligste familie bedrijf! Je vindt bij ons een gezellige, open en informele werksfeer. We zijn een hardwerkend team en met dit team hebben we één gezamenlijk doel, namelijk: het beste verblijf realiseren voor onze gasten!

Wil jij hier graag aan bijdragen of wil je graag meer informatie neem dan contact op met Gaby Franssen. Tel: 06-40 44 28 24 Email: werken@venlo.valk.com

Hopelijk tot snel!

Han en Ine van der Eijk 4e generatie van der Valk familie

Ine en Han van der Eijk

Lees ons eigen cv!

Wij zijn Van der Valk Hotel Venlo en wij willen ons team graag uitbreiden met jou. Zal ik ons eerst voorstellen? Misschien ken je ons wel, het bedrijf door heel Nederland met een toekan op het dak. Die Toekan staat voor plezier en het echte familiegevoel dat je in ons familiebedrijf voelt. Graag verwijs ik je naar ons cv. Onze motivatie en mogelijkheden licht ik graag tijdens een persoonlijk gesprek toe. Op dit moment hebben wij nog verschillende vacatures openstaan in onze bediening, in onze hotelbar, in de keuken, in de schoonmaak, als technicus en in de frontdesk.

Spreken we elkaar snel? CV Van der Valk Hotel Venlo

Ontdek de gezelligheid bij Van der Valk Hotel Venlo

Waar vind je ons?

Adres Nijmeegseweg 90 5916 PT, Venlo Nederland Ons hotel is perfect met de fiets en het openbaar vervoer bereikbaar. Uiteraard zijn we daarnaast ook goed te bereiken met de scooter en auto. 

  • We zijn gevestigd aan de A67 en dichtbij de A73

  • Vanuit station Venlo ben je slechts 1 bus verwijderd van het hotel

  • Voldoende parkeergelegenheid

  • Fiets- en scooterstalling zijn aanwezig

Spelregels Startbonus

  • Nieuwe medewerkers, die na 1 juli aan hebben gegeven bij ons te starten, ontvangen een startbonus van €150,- bij een dienstverband 4-27 uur en €300,- bij een dienstverband van 28-38 uur;

  • Uitbetaling van de startbonus vindt plaats bij de 1e verloning na afloop van de proeftijd;

  • Terugbetaling van de bonus is van toepassing wanneer de nieuwe medewerker binnen een jaar zelf beslist om te stoppen met het dienstverband.