Skip to content

Restaurant Manager

Venlo, Limburg, NederlandFood & Beverage

Restaurant Manager

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Restaurant Managers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het restaurantteam van “Restaurant V” en het buffetrestaurant, “Zest Live Cooking”. Samen met je team van medewerkers en collega Restaurant Managers, zorg je ervoor dat onze gasten als echte ambassadeur het restaurant verlaten.


Je komt te werken in een compleet nieuw en modern restaurant. Het team bestaat uit een mix van ervaren en minder ervaren horecatijgers. Het restaurant bestaat uit een a la carte gedeelte met 150 zitplaatsen en een live cooking buffet met eveneens 150 zitplaatsen. 


Wij hebben als bedrijf een duurzame missie en denken continu hoe we duurzamer en meer lokaal kunnen werken en wij zijn daarmee een voorbeeld voor anderen.


Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in het restaurant. Denk hierbij aan het aansturen van de bedieningsmedewerkers, collega's begeleiden en inwerken, bewaken van de kwaliteit van het serviceniveau, klachtafhandeling, gastencontact en zelf ook meewerken in de bediening. 


Je werkt samen met je team en je bent oprecht geïnteresseerd in een ander. Je hebt een proactieve werkhouding met oog voor detail. De focus ligt op dit moment op het begeleiden en trainen van je teamleden. We streven naar een gedreven en vakkundig team van horecaprofessionals.


Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische, moderne en duurzame werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een goed salaris, een reiskostenvergoedingsregeling en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.


Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren, is het fijn als je beschikt over de nodige werkervaring. Beschik je niet over alle ervaring? Geen probleem. Je kunt jezelf bij ons ontwikkelen onder begeleiding van ervaren collega’s en leermeesters.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie en we nemen contact met je op. Tot ziens in ons hotel. Team Venlo.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar