Skip to content

Housekeeping medewerker

Venlo, Limburg, NederlandHuishouding

Housekeeping medewerker

Wij zoeken enthousiaste schoonmakers die onze spiksplinternieuwe hotelkamers willen schoonmaken. Heb jij oog voor detail en vind je hygiëne belangrijk? Kom dan gezellig bij ons werken.


Je werkt samen met een gezellig en internationaal team van collega’s. Samen met je team zorg je ervoor dat d kamers er iedere dag weer als nieuw uitzien.


Wij hebben als bedrijf een duurzame missie en denken continu hoe we duurzamer en meer lokaal kunnen werken en wij zijn daarmee een voorbeeld voor anderen.


Het is fijn als je beschikt over de nodige ervaring. Heb je dit niet? Geen probleem. Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren en je doorloopt een inwerkprogramma en ook je collega’s zijn bereidt om je te helpen. Je zult het snel naar je zin hebben en je thuis voelen.


Je komt te werken in een modern, spiksplinternieuw en duurzaam hotel met 168 hotelkamers, twee restaurants, één hotelbar, 12 zalen en een luxe wellness, gym en indoor zwembad.


Als hotel zorgen we ervoor dat onze gasten een onvergetelijk, fijn en lekker verblijf hebben. Het doel is dat onze gasten hun verblijf ervaren als een cadeautje. Onze gasten waarderen onze service met een 8,9. We streven naar een 9. Kom jij ons helpen om dit te realiseren?


Als persoon ben je oprecht geïnteresseerd in een ander en heb je een proactieve werkhouding met oog voor detail.

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische, moderne en duurzame werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een goed salaris, een reiskostenvergoedingsregeling en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.


Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie en we nemen contact met je op. Tot ziens in ons hotel. Team Venlo.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar