Skip to content

Bar Supervisor

Venlo, Limburg, NederlandFood & Beverage

Bar Supervisor
Voor onze “Bar Ello” zijn we op zoek naar een bruisende, energieke persoonlijkheid, die de gehele bar en het barista- en cocktailgedeelte gaat laten “shinen”. Bar Ello is een hippe en trendy bar waar het is genieten van lekkere koffie, cocktails, lekkere burgers en tapas. In Bar Ello kunnen hotelgasten, Venlonaren en passanten ontspannen bij de haard of in één van de vele zitjes. Bar Ello beschikt over ongeveer 150 zitplaatsen en een prachtig terras.


Als Bar Supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van ons barteam en de dagdagelijkse operationele uitvoering. Jij bent het gezicht van de bar, verwelkomt onze gasten elke dag met een grote glimlach en laat het team stralen.


Je komt te werken in een compleet nieuw en modern hotel. Het team bestaat uit ervaren en minder ervaren horecatijgers. Wij denken continu hoe we duurzamer en meer lokaal kunnen werken en wij zijn daarmee een voorbeeld voor anderen.


De focus ligt op dit moment op het begeleiden en trainen van je teamleden en het ontwikkelen van het (lokaal) assortiment dranken en de evenementen. We streven naar een gedreven en vakkundig team van horecaprofessionals en een mix van verschillende hippe en trendy events met live muziek en entertainment.


Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren, is het fijn als je beschikt over de volgende werkervaring. Beschik je niet over alle ervaring? Geen probleem. Je kunt jezelf bij ons ontwikkelen onder begeleiding van ervaren collega’s en leermeesters.

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische, moderne en duurzame werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een goed salaris, een reiskostenvergoedingsregeling en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.


Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie en we nemen contact met je op. Tot ziens in ons hotel. Team Venlo.of

Apply with Indeed onbeschikbaar